Mijn favorieten

Medewerkers

Wij weten als geen ander wat er speelt in 't Gooi en door onze persoonlijke ervaringen hebben wij een breed werkgebied in de Randstad. Als betrokken makelaar en taxateur volgen wij de ontwikkelingen op de huizenmarkt op de voet.  

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding is de basis van onze dienstverlening. De band die wij met onze klanten opbouwen is persoonlijk en vertrouwelijk. Wij luisteren en vragen door en verdiepen ons in uw woonwensen, levensstijl en -fase en beantwoorden al uw vragen. Wij staan voor een open manier van communiceren en zijn in ons oordeel nuchter en eerlijk, met gevoel voor de emoties die komen kijken bij het aan- en/of verkopen van een huis. Op die manier behalen we voor u het beste resultaat.

Een verfrissende aanpak
Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Helder, eerlijk en deskundig. Deze verfrissende aanpak leidt veelal tot een succesvol en gedegen resultaat, bij aan- en verkoop en verhuur.

Internationaal 
Wij kijken over de grenzen van ons werkgebied - 't Gooi - heen en beschikken over een groot en divers landelijk en internationaal netwerk dat wij graag voor onze klanten inzetten.

Lid NVM
Ilse Millin Makelaardij is NVM-lid, staat ingeschreven in het VastgoedCert register en in het sinds 1 januari 2016 voor taxateurs verplichte NRVT register (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Erna van Dijk is sinds begin 2018 gecertificeerd makelaar K-RMT en werkt sinds 2016 in de makelaardij. De NVM stelt hoge eisen aan de kennis, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid van haar leden. Zowel de NVM als de NRVT hanteert strenge toelatingseisen en onderwerpt haar leden aan een jaarlijkse controle op vakbekwaamheid en kennis.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een eerste kennismaking.

Ilse Millin Makelaardij

Ilse Millin
Ilse Millin
Register makelaar taxateur
035-6948929 06-20001666
Betrokken zijn is mijn passie. Van hieruit bereik ik mijn doel om voor elke cliënt de wensen waar te maken. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Samen gaan wij op zoek naar jouw droomhuis, net zo lang tot wij deze gevonden hebben!
Ilse is sinds 2005 werkzaam als makelaar. In 2007 is zij gecertificeerd als register makelaar taxateur.