Mijn favorieten

Een huis kopen met een makelaar


Internet en social media hebben het zoeken van en naar een huis makkelijker gemaakt. Je droomhuis uiteindelijk vinden, daar is meer voor nodig.

Zeker in de huidige markt zijn leuke woningen in een gewilde buurt snel verkocht. Als makelaar loop je voor de markt uit, je weet vaak welke woningen op korte, maar ook wat langere termijn te koop komen.

Als aankoopmakelaar denk en zoek ik met u mee. Een realistische kijk op de vraagprijs, omgeving, bouwkundige staat. Bovendien houd ik scherp in de gaten of de woning van uw dromen ook echt bij uw woonwensen persoonlijke- en/of gezinssituatie past. Nu en naar de toekomst.

Van A tot Z en alles daartussen
Bij het kopen van een huis komt heel veel kijken. De praktische zaken, die overzien mensen vaak wel. De emotionele kant wordt nog steeds onderschat. Ik voel mij betrokken bij mijn klanten, maar als makelaar heb ik ook de rol van relatieve buitenstaander. Daardoor kan ik afstand nemen en de feiten van emoties scheiden en tot een objectief oordeel en advies komen.

Ilse Millin makelaardij is een full service makelaarskantoor. Wij verzorgen zowel deeldiensten als het complete pakket. Van het eerste kennismakingsgesprek, de bezichtigingen, het opvragen van een bestemmingsplan en het opmaken van alle documenten tot de fles champagne bij een geslaagde aankoop.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een eerste kennismaking

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring